एमएस कॉलेज में उर्दू प्रारंभ  करने पर भाटी का जताया आभार

Expressed gratitude to Bhati for starting Urdu in MS College
Expressed gratitude to Bhati for starting Urdu in MS College

बीकानेर, (समाचार सेवा)। एमएस कॉलेज में उर्दू प्रारंभ  करने पर भाटी का जताया आभार, महारानी सुदर्शन कन्या महाविद्यालय में उर्दू विषय आरंभ करने पर उर्दू वैलफेयर सोसायटी की ओर से मंगलवार को सर्किट हाउस में उच्च शिक्षामंत्री भंवर सिंह भाटी का सम्मान किया।

साथ ही महाराजा गंगा सिंह विश्वविद्यालय में उर्दू संकाय प्रारंभ करने की मांग की गई। इस अवसर पर पूर्व महापौर तथा उर्दू वेलफेयर सोसाइटी के संरक्षक हाजी मकसूद अहमद, अब्दुल मजीद खोखर, जमील अहमद, डॉ. मिर्जा हैदर बेग, अनवर अजमेरी, आजम खान, रमजान कच्छावा, नासिर तंवर,

अमजद अब्बासी, महबूब रंगरेज, अब्दुल रहमान लोदरा, सत्तार खां, इरफान जोईया, मो. असलम, मो. सदीक इस्माईल खिलजी एवं वसीम फिरोज अब्बासी आदि मौजूद रहे।

 Expressed gratitude to Bhati for starting Urdu in MS College

Bikaner, (Samachar Seva). On the introduction of Urdu subject in Maharani Sudarshan Kanya Mahavidyalaya, on behalf of Urdu Welfare Society, Higher Education Minister Bhanwar Singh Bhati was honored at Circuit House on Tuesday.

Simultaneously, a demand was made to start Urdu faculty in Maharaja Ganga Singh University. On this occasion former mayor and patron of Urdu Welfare Society Haji Maqsood Ahmed, Abdul Majeed Khokhar, Jameel Ahmed,

Dr. Mirza Haider Baig, Anwar Ajmeri, Azam Khan, Ramzan Kachhwa, Nasir Tanwar, Amjad Abbasi, Mehboob Rangrez, Abdul Rehman Lodra, Sattar Khan, Irfan Zoia, Mohd. Aslam, Mohd. Sadiq Ismail Khilji and Waseem Firoz Abbasi were present.